In de ontmoeting met mensen ben ik altijd weer geraakt door het helend vermogen in ieder van ons. ...Tanja Lith
E    info@fysiotherapielith.nl        T    0255 518 197

Wie ben ik
 

In 1961 ben ik geboren en opgegroeid in IJmuiden. Na mijn middelbare school heb ik de Academie voor fysiotherapie  'Jan van Essen' gevolgd in Amsterdam. De eerste jaren na mijn afstuderen in 1986 heb ik samengewerkt met mijn moeder, eveneens fysiotherapeute. Na haar pensionering in 1989 heb ik de praktijk overgenomen. Naast mijn werk als algemeen fysiotherapeut heb ik in IJmuiden diverse cursussen omtrent tiltechnieken voor zorgpersoneel van verzorgingshuizen opgezet en gegeven.
 

In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in diverse richtingen binnen de fysiotherapie. Zo heb ik mij verdiept in problematiek rondom de nek-schouder-arm.  (onder andere bij musici een veelvoorkomend probleemgebied). Ook heb ik specialistische kennis op het gebied van spannings- en stress gerelateerde klachten en de behandeling daarvan. Zie voor een overzicht van mijn andere specialisaties het kader: 'specialisaties'. 
 

De jarenlange ervaring in de praktijk en mijn eigen ontwikkeling als fysiotherapeute maakten het mogelijk om in 2008 naast de praktijk in IJmuiden een samenwerkingsverband aan te gaan met mijn collega’s fysiotherapeuten Gertrud Pijnenburg en Nanna de Waele in Amsterdam.

 

Collega’s:

Gertrud Pijnenburg is naast algemeen fysiotherapeut ook

Master Fysiotherapie in de Geriatrie in opleiding en heeft het project 'Spierkrachttraining voor 50+' opgezet in Panatta Gym in Amsterdam.

Haar website: www.gertrudpijnenburg.nl

 

Nanna de Waele is naast algemeen fysiotherapeut ook Master Fysiotherapie in de Manuele Therapie in opleiding. Zij is gespecialiseerd in thuiszorgfysiotherapie.

Haar website: www.nannadewaele.nl