In de ontmoeting met mensen ben ik altijd weer geraakt door het helend vermogen in ieder van ons. ...Tanja Lith
E    info@fysiotherapielith.nl        T    0255 518 197

Welkom op de website van Fysiotherapie Lith

 

 

 

Ik ben Tanja Lith en heet u hartelijk welkom in mijn praktijk voor Fysiotherapie!

 

U kunt door mij behandeld worden als u moeite heeft met bewegen na een ongeval of operatie of als er sprake is van overbelasting in werk of sport. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in behandeling van spannings- en stressgerelateerde klachten, de zogenaamde psychosomatische klachten. Zie in het kader een uitgebreider overzicht van mijn specialisaties.


De behandelingen bestaan vaak uit een combinatie van functionele oefeningen en massage ter voorbereiding op de oefeningen. Vaak behandel ik in de praktijk maar indien nodig kom ik ook bij u thuis. Dan heeft u een verwijzing van de huisarts nodig waarop aangegeven staat u thuis behandeld moet worden.
 

Mijn praktijk heeft als hoofdlokatie IJmuiden, daar ben ik op maandag, woensdag en donderdag aanwezig. Op dinsdag en vrijdag werk ik in Amsterdam met mijn collega's Gertrud Pijnenburg en Nanna de Waele.


U kunt mij bellen of per email een afspraak met mij maken. Als u een chronische aandoening heeft is er een verwijzing nodig van de huisarts of specialist. Voor de meeste aandoeningen is dit niet nodig.

Ik heb contracten met alle zorgverzekeraars in nederland.


De behandelingen worden meestal vergoed vanuit de Aanvullende Ziektekosten-verzekering. Als het een chronische aandoening betreft zijn er andere voorwaarden van toepassing.

Kijk in uw  verzekeringspolis of en hoe u voor de fysiotherapie verzekerd bent.

Indien u niet voor fysiotherapie verzekerd bent gelden er particuliere tarieven.